המועצה הישראלית לבנייה ירוקה
יגאל אלון 120, תל-אביב 6744326
טל 03-7365498 | פקס 03-7365496
info@ilgbc.org
בואו לפגוש את המומחים שהובילו את אחד הפרויקטים השאפתנים בארץ!
הפרויקט המרהיב 'מגדלי LYFE' מבית היזמים דן נדל"ן ואשטרום נכסים אשר אוכלס בשנה האחרונה, כולל בשלבו הנוכחי: 2 מגדלים, מגדל 36A קומות ו-מגדל 41B קומות, המשתרעים בשטח כולל של כ- 110,000 מ"ר משרדים (גודל קומה כ- 1,500 מ"ר) + כ- 3,000 מ"ר שטחי מסחר, המוקפים ב-3 דונם של פיתוח סביבתי ירוק, ובקרוב יתווסף אליהם המגדל השלישי, מגדל 44C קומות בשטח של כ- 90,000 מ"ר, ומבנה ציבור ייעודי.
הפרויקט אשר תוכנן מראש לעמידה בסטנדרטים מחמירים של בנייה ירוקה הינו בשלב זה בעל הסמכה לת"י5281 ברמת שני כוכבים, אולם המגדל השלישי (C) מתוכנן כבר בהתאם לתקן LEED האמריקאי בדירוג GOLD.
חזיתות המבנה מאפשרות לתת מענה לאדריכלות הבנויה מסביב: מגדלי בסר ומגדל צ'מפיון, ובכך לחבר את הרחוב לבניין. לכיוון מזרח ומערב תוכננה מעטפת לבנה שהעיצוב שלה לקוח מעולם הספריות, בעוד שהחזית הצפונית והדרומית הנן חזיתות זכוכית נקיות. הטיפול בחניונים העיליים זהה לטיפול בקומות המשרדים ולמעשה מטשטש את הקו בין החניון למגדל.
השילוב בין המעטפת היעילה עם ההצללות החיצוניות, יחד עם מערכות ותשתיות מתקדמות מאפשרות לפרויקט לעמוד בדרישות הגבוהות של מעטפת משוכללת שהוחלפה במיוחד כדי לעמוד בתקן עם הצללה חיצונית קבועה וזיגוג בעל ערכים תרמיים משופרים.
חזון הפרויקט הינו שילוב של קדמה, חדשנות וחשיבה עתידנית ומגדלי LYFE מהווים את אחד ממתחמי העסקים המתקדמים והחדשניים ביותר אשר ממוקמים בלב ה- BBC, אזור העסקים המתחדש בבני ברק בין הרחובות הלח"י, ז'בוטינסקי ובן גוריון, בקרבה לנתיבי התחבורה הציבורית ולעורקי התנועה הראשיים ואף בתוואי הרכבת הקלה.
הצטרפו אלינו ולשמוע מהמומחים שהובילו את הפרויקטים וסביבתם ולהכיר את האתגרים והפתרונות היצירתיים בדרך, סיור שלא תרצו להחמיץ!
מדריכי הסיור:
צחי אהרוני | משנה למנכ"ל דן נדל"ן
אייל כהן | סמנכ"ל הנדסה אשטרום נכסים
עומר וסלי | אדריכל הפרויקט, יסקי מור סיון
סם אלפסי | מנכ"ל ומייסד חברת WAWA
ורה ווטס | מנהלת תחום LEED , חברת WAWA
מועד הסיור:
יום ג' | 12.9.2023 | 09:00-11:00
עלויות:
מחיר חברי מועצה: 55 ש"ח
מחיר רגיל מלא: 65 ש"ח
לפרטים נוספים:
נטע אילון | 0545715130 | netta@ilgbc.org